Ramen en deuren Hasselt

Bent u op zoek naar deskundige hulp voor het laten vervangen van ramen en deuren? Specialisten in Hasselt staan voor u klaar met advies en prijsinformatie op maat. Kies voor een specialist in de buurt en profiteer van een lage prijs.

Prijzen vervangen ramen en deuren in Hasselt

Voor het renoveren van uw woning is het belangrijk om vooraf een budget te reserveren zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Het laten vervangen van ramen en deuren zijn populaire renovatieplannen en worden steeds meer gedaan voor een optimale isolatie. Om deze werkzaamheden in te calculeren voor uw beschikbaar budget ziet u in onderstaand overzicht een prijsindicatie voor het vervangen van ramen in Hasselt.

Vast raamRaamoppervlaktePrijs incl. levering, plaatsing, btw en isolatieglas
PVC1 m²€ 200 - € 400
Hout1 m²€ 300 - € 600
Aluminium1 m²€ 600 - € 800

Bij ramen zijn er duidelijke verschillen te zien in de prijzen. Zo zijn er verschillende soorten en materialen die eigen unieke voordelen hebben. PVC ramen zijn bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan aluminium ramen. Dit zegt echter niets over de kwaliteit. PVC ramen zijn de meest populaire ramen onder huishoudens vanwege het onderhoudsarme karakter en uitstekende isolatie. Voor deuren geldt dit ook. Buitendeuren zijn een stuk prijziger dan binnendeuren. Dit komt omdat buitendeuren een veel dikker profiel hebben en ook andere functies hebben dan binnendeuren. Een buitendeur krijgt veel meer te verduren met bijvoorbeeld weersomstandigheden dan binnendeuren. In onderstaand overzicht ziet u een prijsindicatie voor het vervangen van deuren in Hasselt.

DeurOppervlaktePrijs incl. btw en plaatsing en excl. glas
PVC binnendeur2.000 x 900 mm€ 500 - € 700
Houten binnendeur2.000 x 900 mm€ 550 - € 750
Aluminium binnendeur2.000 x 900 mm€ 650 - € 850
PVC buitendeur2.000 x 900 mm€ 800 - € 1.000
Houten buitendeur2.000 x 900 mm€ 900 - € 1.100
Aluminium buitendeur2.000 x 900 mm€ 1.100 - € 1.300

Met deze richtprijzen voor het laten vervangen van ramen en deuren in Hasselt heeft u een beeld van de verwachte kosten. Wilt u een complete financiële begroting maken dan is het verstandig prijsinformatie op maat aan te vragen. Zo weet u direct wat de exacte prijzen zijn. Dit doet u door meerdere offertes tegelijk aan te vragen. Dit is gratis en vrijblijvend. Vul in ons offerteformulier uw wensen en postcode in en u ontvang binnen 2 werkdagen tot wel 6 offertes van specialisten in de omgeving van Hasselt. Zo heeft u een goed overzicht van de prijzen van verschillende aanbieders bij u in de regio en bespaart u tot wel 40% op uw nieuwe ramen en deuren.

Ramen en deuren regio Hasselt

Als u niet woonachtig bent in de binnenstad kunt u toch offertes aanvragen. Specialisten staan namelijk ook voor u klaar als u woont in:

  • Alken
  • Geetbets
  • Halen
  • Diepenbeek
  • Wellen
  • Zonhoven

Hasselt

Bespaar op voorrijkosten

Een deel van de prijs voor nieuwe ramen en deuren bestaat uit voorrijkosten. Hoe minder kilometers de leverancier moet afleggen, hoe lager de kosten. Als u dus gebruik maakt van een leverancier uit Hasselt voor nieuwe ramen en deuren profiteert u van een lagere prijs. Daarnaast hebben leveranciers binnen Hasselt al jaren ervaring met het plaatsen van ramen en deuren in de regio. U weet dus zeker dat u deskundig advies ontvangt.

Goedkoopste ramen en deuren in Hasselt

Door verschillende leveranciers naast elkaar te leggen maakt u een weloverwogen keuze. Zo ziet u snel welke aanbieder de voordeligste prijzen hebben. Hierdoor bespaart u tot wel 40% op uw aankoop. Dit gaat gemakkelijk door het aanvragen van gratis en vrijblijvende offertes. U hoeft alleen aan te geven wat u wensen zijn en welke regio u woont. Vervolgens ontvangt u binnen 2 werkdagen maximaal 6 offertes van specialisten voor het laten vervangen van ramen en deuren in Hasselt. Vergelijk voordat u koopt en bespaar tot wel 40% op de kosten.