Ramen Gent

Bent u woonachtig in Gent of omstreken en wilt u graag uw ramen laten vervangen? Schakel dan de hulp in van een vakman bij u in de buurt. Vergelijk specialisten in de regio Gent en profiteer van de scherpste prijs.

Wat kosten ramen?

Het laten vervangen van ramen en deuren brengt vele voordelen met zich mee. Uw woning gaat erop vooruit qua isolatie en uitstraling en u heeft er decennia lang geen omkijken meer naar. De prijzen van ramen lopen uiteen en zijn afhankelijk van het type, het materiaal en de oppervlakte die u kiest. Zo is PVC een stuk goedkoper dan aluminium en zijn draai-kiepramen met veel hang- en sluitwerk een stuk duurder dan standaard vaste ramen. In onderstaand overzicht ziet u de richtprijzen voor het laten vervangen van ramen in de regio Gent.

Vast raamRaamoppervlaktePrijs incl. levering, plaatsing, btw en isolatieglas
PVC1 m²€ 200 - € 400
Hout1 m²€ 300 - € 600
Aluminium1 m²€ 600 - € 800

Voor het laten vervangen van deuren gelden weer andere prijsvariabelen. Zo zijn buitendeuren over het algemeen duurder dan binnendeuren aangezien deze dikker zijn en meer materiaal vereisen. Daarnaast kunt u kiezen uit deuren met veel glas en deuren met weinig glas. Om u een prijsindicatie te geven van de binnen- en buitendeuren ziet u in onderstaand overzicht de richtprijzen van deuren in Gent.

DeurOppervlaktePrijs incl. btw en plaatsing en excl. glas
PVC binnendeur2.000 x 900 mm€ 500 - € 700
Houten binnendeur2.000 x 900 mm€ 550 - € 750
Aluminium binnendeur2.000 x 900 mm€ 650 - € 850
PVC buitendeur2.000 x 900 mm€ 800 - € 1.000
Houten buitendeur2.000 x 900 mm€ 900 - € 1.100
Aluminium buitendeur2.000 x 900 mm€ 1.100 - € 1.300

Het laten vervangen van ramen en deuren is maatwerk en de prijzen verschillen daarom per klus. Wilt u direct prijsinformatie op maat of wilt u meer informatie? Schakel dan specialisten in binnen de omgeving Gent. Zij kunnen direct antwoord geven op uw vragen en staan altijd voor u klaar. Dit doet u door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen. Vul uw gewenste werkzaamheden in en ontvang binnen 2 werkdagen tot wel 6 offertes van vakmannen in Gent en omgeving. Zo heeft u een goed overzicht van de goedkoopste aanbieders en weet u waar u de scherpste prijs krijgt. Op deze manier bespaart u tot wel 40% op uw nieuwe ramen.

Specialisten in Gent en omgeving

Als u woonachting bent in de omgeving van Gent dan profiteert u van de plaatselijke specialisten. De prijzen van ramen bestaan namelijk voor een deel uit voorrijkosten. Hoe meer kilometers een specialist moet afleggen hoe hoger de prijs voor u wordt. Daarnaast zijn de vakmannen binnen Gent goed op de hoogte van de regelgeving met betrekking tot het vervangen van ramen binnen de stad en omgeving. Zo wordt u altijd voorzien van het beste advies. Ook wanneer u buiten Gent woont kunt gratis en vrijblijvend offertes aanvragen. Zo zijn vakmannen binnen Gent ook werkzaam binnen bijvoorbeeld:

  • Evergem
  • Lochristi
  • Lovendegem
  • Merelbeke
  • Nevele
  • Sint-Martens-Latem

Gent

Duurzaam wonen in Gent

Het streven van de stad Gent is om het de komende jaren stap voor stap een milieuvriendelijk stad te maken. Duurzaam wonen is daardoor een steeds belangrijker issue binnen de gemeente. Zo worden nieuwbouwwoningen standaard voorzien van HR++ dubbel glas en worden de bewoners gestimuleerd om woningen te herstellen en te verbeteren. Het laten vervangen van ramen is een populaire maatregel om de CO2-uitstoot te verminderen en te besparen op de jaarlijkse energierekening. Met HR++ glas bespaart u tot wel 20% op uw jaarlijkse energierekening.

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan binnen Gent

Wilt u graag meer informatie en advies op maat? Wacht niet langer en vraag gratis en vrijblijvend offertes aan. Het aanvragen van offertes is snel en gemakkelijk gedaan. U ontvangt binnen 2 werkdagen tot wel 6 offertes van specialisten binnen de regio Gent. Zij vertellen u alles over het laten vervangen van ramen en geven een prijsindicatie op maat. Door de prijzen van de verschillende specialisten binnen Gent met elkaar te vergelijken bespaart u aanzienlijk op uw klus. Zo bespaart u al snel eenderde op uw aankoop. Een mooi bedrag dat u opzij kunt zetten voor andere werkzaamheden.