Ramen en deuren Antwerpen

Voor het vervangen van uw ramen en deuren wilt u graag deskundige hulp. Specialisten binnen Antwerpen staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Vergelijk en bespaar

Binnen Antwerpen zijn er meerdere specialisten die u kunnen voorzien van nieuwe ramen en deuren. De prijzen van deze aanbieders kunnen ver uiteen lopen. Daarom is het verstandig om een duidelijk overzicht te hebben van de prijzen binnen Antwerpen. In onderstaand overzicht ziet u de richtprijzen voor een standaard vast raam.

Vast raamRaamoppervlaktePrijs incl. levering, plaatsing, btw en isolatieglas
PVC1 m²€ 200 - € 400
Hout1 m²€ 300 - € 500
Aluminium1 m²€ 600 - € 800

De prijzen voor het laten plaatsen deuren variëren van gemiddeld € 600 voor een binnendeur tot gemiddeld € 1.000 voor een buitendeur. Wilt u prijsinformatie op maat? Door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen heeft u een goed beeld van de prijzen van deze aanbieders. Aan de hand van uw postcode wordt u voorzien van exacte prijzen van specialisten bij u in de buurt. U ontvangt binnen 2 werkdagen maximaal 6 offertes. Vergelijk voordat u koopt en bespaar tot wel 40% op nieuwe ramen.

Regio Antwerpen

Om gratis offertes aan te vragen voor het vervangen van ramen en deuren hoeft u niet per se woonachtig te zijn in de stad Antwerpen. Ook wanneer u in de regio Antwerpen woont kunt u prijsinformatie ontvangen voor het vervangen van uw ramen. Specialisten staan ook voor u klaar als u woonachtig bent in de regio:

  • Sint-Niklaas
  • Beveren
  • Schoten
  • Kapellen
  • Kontich

Bespaar op de voorrijkosten

Als een specialist in Antwerpen gevestigd is zal dit gunstig zijn voor de montagekosten. Hierbij wordt namelijk een deel voorrijkosten inbegrepen. Een kostenpost waarop u kunt besparen door een specialist in te schakelen bij u in de buurt. Doordat een specialist minder tijd en geld kwijt is aan reizen ziet u dit terug in een lage eindafrekening. Daarnaast beschikken specialisten binnen Antwerpen over veel kennis binnen de stad, zoals de welstandseisen in Antwerpen waar nieuwe ramen en deuren aan moeten voldoen. Zo ontvangt u de informatie die u nodig heeft.

Modern Antwerpen

Wanneer u door Antwerpen loopt en eens aandacht besteedt aan de gevels dan valt op dat de stad steeds moderner wordt. Door uw ramen te vervangen is uw woning weer voorzien van stralende ramen die decennia lang mee gaan. Ramen zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. Voor een overzicht van de mogelijkheden neemt u een kijkje op de pagina soorten ramen.

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen

Is uw woning klaar voor nieuwe ramen en deuren? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan. Binnen slechts 2 werkdagen ontvangt u tot wel 6 offertes van specialisten in de omgeving Antwerpen. Stel voor uzelf een paar eisen samen waar specialisten aan moeten voldoen en maak de juiste keuze. Vergelijk de prijzen en kom zo tot de beste deal. Zo bespaart u tot wel 40% op uw aankoop.