Ramen en deuren Brugge

Op zoek naar een raamspecialist bij u in de buurt? Laat uw ramen en deuren vervangen door een vakman in de regio van Brugge. Ontdek de voordelen van specialisten in de buurt en zorg voor stralende nieuwe ramen en deuren.

Prijzen nieuwe ramen en deuren

Het laten vervangen van ramen en deuren is op korte termijn geen goedkope klus. Het is echter een investering waar u later profijt van heeft. Kwalitatief goede ramen en deuren zorgen namelijk voor betere isolatie, wat betekent dat u bespaart op stookkosten met als gevolg een lagere jaarlijkse energierekening. Om u een prijsindicatie te geven voor het laten vervangen van ramen en deuren in Brugge ziet u onderstaand een overzicht van de verschillende soorten ramen en de gemiddelde prijzen.

Vast raamRaamoppervlaktePrijs incl. levering, plaatsing, btw en isolatieglas
PVC1 m²€ 200 - € 400
Hout1 m²€ 300 - € 600
Aluminium1 m²€ 600 - € 800

Gaat u uw deuren vervangen? Dan moet u rekening houden met de prijsverschillen tussen binnen- en buitendeuren. Binnendeuren zijn over het algemeen dunner en kleiner omdat ze de kou van buiten niet tegen hoeven te houden en minder inbraakwerend zijn. Daarnaast ligt het ook aan het materiaal dat u kiest. Zo is aluminium de duurste keus terwijl u met PVC juist weer wat euro’s bespaart. In onderstaand overzicht ziet u de richtprijzen voor het laten vervangen van deuren in de omgeving Brugge.

DeurOppervlaktePrijs incl. btw en plaatsing en excl. glas
PVC binnendeur2.000 x 900 mm€ 500 - € 700
Houten binnendeur2.000 x 900 mm€ 550 - € 750
Aluminium binnendeur2.000 x 900 mm€ 650 - € 850
PVC buitendeur2.000 x 900 mm€ 800 - € 1.000
Houten buitendeur2.000 x 900 mm€ 900 - € 1.100
Aluminium buitendeur2.000 x 900 mm€ 1.100 - € 1.300

Bovenstaande gegevens zijn slechts richtprijzen. Het laten vervangen van ramen en deuren is geen standaard handeling die binnen enkele uren wordt gedaan. Het is maatwerk, en daarom is het verstandig om altijd een specialist te laten komen die alles op maat voor u berekent. Wilt u graag een overzicht van de goedkoopste leveranciers binnen de omgeving Brugge? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan. Dit doet u snel en gemakkelijk door uw postcode en wensen achter te laten in ons offerteformulier. U ontvangt binnen twee werkdagen maximaal 6 offertes van specialisten bij u in de buurt. Het vergelijken dan de verschillende prijzen levert u direct voordeel op. U bespaart namelijk tot wel 40% op het laten vervangen van ramen en deuren binnen de omgeving Brugge.

Brugge

Brugge en omstreken

Ook als u woonachtig bent net buiten Brugge kunt u gebruik maken van de specialisten binnen de stad. U kunt uw ramen en deuren laten vervangen door specialisten in Brugge als u woonachtig bent in:

  • Blankenberge
  • Damme
  • Jabbeke
  • Knokke-Heist
  • Oostkamp
  • Zedelgem
  • Zuienkerke

Premies & subsidies Brugge

Binnen Brugge zijn er een aantal premies & subsidies beschikbaar die het vervangen van uw ramen en deuren in Brugge een stuk interessanter maken. Zo ontvangt u een functionele verbeteringspremie waarbij de overheid woningeigenaren financieel ondersteunen bij renovatieplannen. Hierbij moet uw woning wel ouder dan 40 jaar oud zijn, het niet geïndexeerd kadastraal inkomen moet lager zijn dan € 1.000 en u moet eigenaar van de woning zijn in Brugge. De maximale premie die u ontvangt is € 4.500. Wilt u meer weten over premies & subsidies? Kijk dan op de pagina premies & subsidies ramen.

Binnen 2 werkdagen gratis offertes in huis

Wilt u direct informatie op maat in plaats van een globale prijsindicatie? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan. U heeft dan binnen 2 werkdagen tot wel 6 offertes van specialisten binnen Brugge in huis. Zo vergelijkt u snel en gemakkelijk de prijzen om ervoor te zorgen dat u nooit te veel betaalt voor uw klus. U kiest de beste en goedkoopste vakman binnen Brugge en bespaart tot wel 40% op uw nieuwe ramen en deuren. Niet tevreden met de offertes? Geen zorgen, u betaalt niets en u zit nergens aan vast. U vraagt zoveel gratis offertes aan als u wilt.