Offerte ramen

Is het tijd voor nieuwe ramen in uw woning? Dan doet u er goed aan om offertes aan te vragen. Hoe ziet een offerte eruit en waarom kiest u ervoor om ramen offertes aan te vragen? Lees het hier.

Bespaar tot 40% op uw aankoop

Bent u op zoek naar de meest goedkope ramen? Dan biedt het vergelijken van offertes uitkomst. Door het aanvragen van ramen offertes ontvangt u binnen 2 werkdagen prijsinformatie van verschillende specialisten binnen uw regio. Door deze prijzen met elkaar te vergelijken kiest u de meest geschikte en voordeligste ramen voor uw huis. Zo bespaart u tot wel 40% op uw aankoop. Dat is € 800 op een bedrag van € 2.000. Bent u van gedachten veranderd of bent u niet tevreden over de ontvangen informatie? Vraag dan nieuwe offertes aan. Dit is gratis en vrijblijvend. Specialisten staan altijd voor u klaar en u heeft binnen 2 werkdagen nieuwe offertes binnen. Neem weloverwogen keuzes en zorg dat u uiteindelijk daar gelukkig mee bent.

Offerte ramen vergelijken

Waarom ramen laten plaatsen door specialisten?

Voor het plaatsen of vervangen van ramen is het aan te raden om hulp van specialisten in te schakelen. Het zelf monteren van ramen is complex en dit moet u zeker niet onderschatten. Wij willen voorkomen dat u achteraf spijt krijgt. Wilt u verzekerd zijn van kwaliteitswerk? Laat dan specialisten met jarenlange ervaring in het vak naar uw gewenste ramen kijken. Zij zorgen niet alleen voor stralende nieuwe ramen maar voorzien u ook van advies en handige tips. Laat het werk over aan de specialist en geniet van uw nieuwe ramen.

Hoe werkt een offerteaanvraag?

Het aanvragen van gratis offertes is snel en gemakkelijk gedaan. Binnen 3 stappen kiest u voor de meest voordelige ramen.

  1. Offertes aanvragen
  2. Offertes vergelijken
  3. Kies de meest voordelige optie

1. Offertes aanvragen

Het aanvragen van offertes is zo gedaan. In het offerteformulier geeft u aan wat uw wensen zijn met betrekking tot uw nieuwe ramen. Daarnaast vult u uw postcode in. Aan de hand van deze informatie ontvangt u binnen 2 werkdagen de benodigde prijsinformatie van specialisten binnen uw regio. Hier hoeft u verder niets voor te doen.

2. Offertes vergelijken

Zodra u offertes heeft ontvangen legt u deze naast elkaar. U bepaalt zelf welke offerte het beste aansluit bij uw wensen. Door de offertes te vergelijken weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

3. Kies de meest voordelige optie

Doordat u de offertes met elkaar heeft vergeleken weet u uiteindelijk wat de meest voordelige optie is. Op deze manier bespaart u tot wel 40% op uw aankoop. Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend en u bent niet verplicht om over te gaan tot aankoop. Heeft u wel een keuze kunnen maken? Dan is het vervolg een proces tussen u en de specialist. De specialist staat voor uw klaar en zorgt er voor dat uw huis snel voorzien is van stralende nieuwe ramen.

Nieuwe ramen

Onderdelen offerte ramen

Een ramen offerte bestaat uit verschillende onderdelen:

  • materiaalkosten
  • montagekosten
  • bijkomende kosten
  • btw-tarief

Materiaalkosten

Een offerte voor nieuwe ramen bevat altijd een overzicht van de materiaalkosten. De materiaalkosten bedragen simpelweg alleen de kosten van het raam zelf. Dit is onder andere afhankelijk van het materiaal, raamtype, glastype en eventuele uitbreidingen die u kiest. Zo zijn PVC ramen bijvoorbeeld goedkoper dan houten en aluminium ramen. Een vast raam is weer goedkoper dan een draai-kiepraam omdat deze geen hang- en sluitwerk heeft en makkelijker te monteren is.

Montagekosten

U kunt er voor kiezen om zelf uw ramen te monteren maar het is zeer aan te raden om dit te laten doen door een specialist. Bij het laten monteren moet u rekening houden met een verdubbeling van de kosten, maar weet u wel zeker dat het goed gebeurt. Stel u laat een vast PVC raam van € 200 plaatsen, houd dan rekening met een prijs van € 400 inclusief montage. Deze totaalprijzen verschillen natuurlijk per raam én per specialist. Vraag daarom gratis en vrijblijvend offertes aan zodat u de exacte montagekosten weet voor het laten plaatsen van uw ramen.

Bijkomende kosten

Waar u ook rekening mee moet houden zijn de bijkomende kosten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld voorrijkosten en sloopkosten. In de praktijk blijkt dat deze prijzen variabel zijn per specialist. Dit is o.a. afhankelijk van waar de specialist is gevestigd en of er eventueel gesloopt moet worden ( voornamelijk bij het vervangen van ramen). Deze bijkomende kosten zijn terug te vinden op uw offerte.

Btw-tarief

Houd er rekening mee dat er altijd btw wordt berekend bij uw aankoop. Vaak worden de prijzen getoond inclusief btw. Is dit niet het geval? Let er dan op dat die uw prijs doet laten stijgen.

Nieuwe ramen

Uw ramen samenstellen

Bij het aanvragen van offertes is het nuttig om te weten welke soorten ramen er zijn. U heeft de keuze uit verschillende materialen, raamtypes, glastypes, kleuren en eventuele uitbreidingen van het raam. Zo hebben PVC ramen als uniek voordeel dat ze heel gemakkelijk te reinigen zijn. Wilt u extra isolatie? Kies dan voor dubbele beglazing met bijvoorbeeld HR++ glas. Kortom, kijk naar wat u wensen zijn en stel u ramen daarop af. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Ook dan staan de specialisten in uw regio voor u klaar.

Profiteer tot 2016 van verlaagd btw-tarief

Is uw huis ouder van 5 jaar? Dan profiteert u dit jaar nog van een laag btw-tarief. U betaalt dan 6% btw in plaats van 21% voor de werkzaamheden. Vanaf 1 januari 2016 wordt deze regeling aangepast. Dan heeft u alleen recht op het lage btw-tarief wanneer uw huis ouder is dan 10 jaar. Vraag dan nu offertes aan en bespaar geld als u op korte termijn uw ramen wilt laten plaatsen.

Vraag ramen offertes aan

Het aanvragen van gratis en vrijblijvende offertes is zo gedaan. U vult uw postcode en wensen in op het offerteformulier en uw ontvangt binnen 2 werkdagen tot wel 6 offertes van specialisten binnen uw regio. Leg de offertes naast elkaar en kies voor u de meest geschikte specialist voor het monteren van uw nieuwe ramen. Door ze met elkaar te vergelijken weet u zeker dat u de meest voordelige deal maakt. Zo bespaart u tot wel 40% op uw aankoop. Waarom meer betalen als het goedkoper kan?

Ramen offerte