Opties en mogelijkheden

Houd bij het samenstellen van uw ramen rekening met de verschillende opties en mogelijkheden. Op deze manier breidt u uw raam verder uit wat ten goede komt van uw wooncomfort.

Prijzen opties ramen

Om uw ramen een extra dimensie te geven kiest u ervoor om uw ramen uit te breiden met verschillende opties en mogelijkheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een vliegenraam wat uitstekend van pas komt in de zomer. Zo houdt u vliegen en andere insecten buitenshuis. In onderstaande tabel ziet u een overzicht met de prijzen van veel gebruikte opties voor ramen.

ProductOppervlaktePrijs incl. btw en excl. montage
Vliegenraam 1 m²€ 40 - € 80
Rolluik handmatig1 m²€ 50 - € 150
Rolluik elektrisch1 m²€ 250 - € 350
Ventilatierooster raam1 m²€ 75 - € 125

Dit zijn de richtprijzen exclusief montage. Kiest u ervoor om een specialist in te schakelen om één van deze opties te monteren? Houd dan rekening met een verdubbeling van de kosten. Wilt u meer informatie over de opties en mogelijkheden van ramen? Schakel dan een specialist in bij u in de buurt. Door offertes aan te vragen heeft u snel een overzicht van de prijzen van verschillende aanbieders bij u in de buurt. Op deze manier ziet u snel de prijsverschillen van de specialisten en bespaart u tot wel 40% op uw aankoop. Deze offertes zijn geheel gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

Houd ongedierte buitenshuis

Zodra het voorjaar er weer aankomt zet u graag uw ramen open voor frisse lucht. Eén van de grootste ergernissen die dan ontstaat zijn de vliegen en andere insecten in uw woning. Een oplossing hiervoor is het laten monteren van vliegenramen. Met een vliegenraam zet u uw raam volledig open zonder dat ongedierte uw woning kan betreden. Geniet van het mooie weer en laat vliegen en insecten buitenshuis.

Vliegenramen

Voorzie u woning het hele jaar door van frisse lucht

Wilt u uw huis in het najaar graag voorzien van frisse lucht maar heeft u liever de ramen gesloten? Dan is een ventilatierooster een uitstekende optie. Een ventilatierooster zorgt ervoor dat uw huis altijd voorzien wordt van een frisse lucht en dat vervuilde en ongezonde lucht uw huis kunnen verlaten. Houd uw huis schoon en geurvrij.

Beveilig uw huis optimaal

Gaat u vaak op vakantie en bent u bezorgd dat er ingebroken gaat worden? Een goede optie is om rolluiken te monteren. Rolluiken worden gemonteerd voor uw ramen en zorgen voor extra veiligheid. Zodra u gaat slapen of een langere tijd van huis bent sluit u de rolluiken waardoor inbrekers uw huis niet kunnen betreden. Zo gaat u met een veilige gevoel op vakantie. U heeft naast de standaard handmatige rolluiken ook de keuze uit elektrische rolluiken. Deze bedient u eenvoudig met een schakelaar of afstandsbediening, wat zorgt voor een ultiem gebruiksgemak.

Ramen met rolluiken

Vergelijk offertes en bespaar tot 40%

Wilt u prijsinformatie op maat en wilt u weten wat deze opties en mogelijkheden met de totaalprijs van uw ramen doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan. De prijzen van aanbieders kunnen ver uiteenlopen. Daarom is het aan te raden om de prijzen van specialisten met elkaar te vergelijken. Zo bespaart u tot wel 40% op uw nieuwe ramen. Een niet te missen kans. Niet de informatie gevonden waar u naar op zoek bent? Of zijn uw wensen veranderd? Geen probleem. U vraagt offertes aan wanneer u wilt. Binnen 2 werkdagen heeft u tot wel 6 offertes van specialisten in huis.

Ramen